Gnocchi med svampe og bacon

Gnocchi kan købes i velassorterede supermarkeder og er et godt alternativ til pasta.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog gnocchi efter anvisningen på pakken, og lad dem dryppe af i en sigte.
Steg bacontern sprøde på en pande, og afdryp på fedtsugende papir.
Rens svampene, og skær dem i skiver. Steg dem gyldne i baconfedtet på panden, og krydr med salt og peber.
Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Skyl og hak persille og rosmarin fint. Lad det hele stege med i gryden, til løgene bliver klare.
Hæld hvidvin og bouillon i gryden, og bring saucen i kog. Lad saucen simre, til den begynder at tykne.
Riv parmesanen fint, og vend den i panden sammen med kogt gnocchi. Varm retten godt igennem, så parmesanen smelter.
Drys bacon over, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 9. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann