Fuldkornstærte med svampe og parmesan

En hjemmebagt tærte behøver ikke at være en kaloriebombe. Her er der skruet lidt ned for smørret og op for grøntsagerne. Parmesanosten giver en virkelig god smag til den sprøde bund.

Fuldkornstærte med svampe og parmesan
31-60 min.

(2)

December 27, 2018 af Emma MartinyFoto: Winnie Methmann
Bemærk:Bagetid: I alt 1 time. Hviletid, mørdej: 30 minutter.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 tærteform, ca. 25 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Tærtebunden skal være sprød og porøs, og det kræver, at mørdejen ikke æltes for meget. Sørg for ikke at have for varme hænder, når du smuldrer smørret i melet, og saml dejen hurtigt og let, så den blot netop hænger sammen. Stil dejen på køl, før den rulles ud med kagerullen, og stil den også gerne på køl, når den er lagt i formen, så den igen bliver helt kold, før den sættes ind i den varme ovn.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'