Fuldkornspizza med friske tomater

Kombinationen af det bagte pizzafyld og de friske tomater er en smag for guder, men du kan også sagtens lade tomaterne bage med i ovnen, evt. bare de sidste par minutter.

Fuldkornspizza med friske tomater
0-30 min.

(0)

November 2, 2018 af Inge SkovdalFoto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
Bemærk:Hævetid: 1 time (eller natten over).

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Hvis maden skal hurtigt på bordet, kan du ælte pizzadejen sammen aftenen før og lade den langtidshæve i køleskabet. Dagen efter kan du så springe direkte videre til trin 2 i opskriften, rulle den hævede dej ud og få pizzaerne klar til at komme i ovnen på et kvarters tid.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'