Frugtsalat med mandelsirup

Denne frugtsalat er en skøn kombination af sprødt og blødt, syrligt og sødmefyldt.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist mandlerne gyldne på en tør pande. Hak dem groft. Varm sirup op i en kasserolle, vend mandlerne i, og kog i 1 minut.
Skyl æbler og pærer, og riv dem groft på et rivejern, så strimlerne bliver så lange som muligt.
Skræl mangoen, og skær den i tern. Skær skrællen af grapefrugt og appelsiner, og skær frugtkødet i fileter uden hinder (opsaml den saft, som løber fra).
Bland de revne frugter med grapefrugt, appelsiner og den opsamlede saft.
Dryp den lune mandelsirup over frugtsalaten, og servér staks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft