Frittata med broccoli og chorizo

Italiens svar på den danske æggekage kaldes frittata, og denne udgave er fyldt med gode sager i form af aspargesbroccoli og chorizo.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Pisk æg sammen med mælk, salt og peber.
Smelt smørret i en pande, der kan gå i ovnen. Skær chorizo i skiver, og steg dem på panden i 2-3 minutter.
Hæld æggeblandingen på panden. Skyl aspargesbroccoli, og skær dem i mindre stykker på langs.
Fordel aspargesbroccoli og revet cheddar i et jævnt lag over æggeblandingen. Lad frittataen stege, til den sætter sig.
Sæt panden i ovnen, og bag den i 10 minutter, til frittataen er fast og sprød. Tag den ud, og skær den i trekanter.
Rist hasselnødderne på en tør pande. Afkøl nødderne, og hak dem groft.
Skyl spidskål, romainesalat og spinat, og skær det i strimler. Vend det hele sammen med olie, eddike, salt og peber.
Pynt med de hakkede, ristede hasselnødder, og servér som tilbehør til frittataen.

Tip!

Aspargesbroccoli ligner små tynde broccoli og smager lidt som asparges. Brug evt. almindelig broccoli i stedet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck