Frikadeller med kikærter og chili

Fyld kikærter i dine frikadeller, så de mætter ekstra godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld lagen fra kikærterne, og blend dem til en ensartet masse i en blender eller minhakker. Tilsæt tahin.
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Rør det sammen med kødet i en skål.
Vend kikærtemassen i farsen, og tilsæt æg og krydderier. Rør farsen godt sammen.
Form frikadeller på størrelse med golfbolde, og steg dem i olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side, til de er brune og gennemstegte.
Drys frikadellerne med friskhakket grøn chili, og servér dem med chilisauce og kogte kartofler eller fladbrød og salat.

Tip!

På jagt efter en god chilisauce? Prøv f.eks. ChuChumChili fra Irma.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth