French toast med jordbær og fløde

Her er den klassiske french toast , der minder lidt om arme riddere, peppet op med jordbær og fløde. Det dur ikke kun om morgenen – french toast udgør også en fabelagtig dessert!

Ingredienser

Sådan gør du

Vend brødet i en blanding af æg, mælk og ⅕ af rørsukkeret.
Drys det resterende sukker over brødene, og grill dem ved høj varme på en havegrill, så sukkeret karamelliserer.
Du kan også stege dem i smør på en pande og brænde sukkeret med en lille creme brulé-brænder.
Rens jordbærrene, og skær dem i kvarte. Pisk fløden til skum.
Servér de lune french toasts med jordbær, flødeskum og citronverbena eller mynte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 11. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth