French toast med blåbær, sprød pancetta og ahornsirup

French toast smager af luksus, men i denne opskrift er der brugt groft brød og sparet på sukkeret, så du kan nyde dem med god samvittighed.

Ingredienser

Sådan gør du

1Tænd ovnen på 200°.
2Læg pancettaskiverne på en bageplade med bagepapir, og steg dem sprøde i ovnen i ca. 10 minutter.
3Pisk æg, mælk, sukker og kanel sammen i en skål, som er stor nok i omkredsen til, at en brødskive kan lægges ned i den.
4Dyp brødskiverne i æggemassen på begge sider.
5Opvarm en pande med smør, og steg brødskiverne ved middel varme, til de er gyldne på begge sider.
6Anret brødskiverne på et fad med den sprødstegte pancetta og blåbær, og dryp med ahornsirup. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Betina Hastoft