Frangipane med jordbær

Frangipane er en klassisk fransk mandelcreme, som oftest bruges i frugttærter oven på mørdejen og under frugten. I denne opskrift er tærtedejen droppet. I stedet er mandelcremen hældt direkte i formene og frugten fordelt ovenpå. Resultatet er skønne, skrøbelige kager, som evt. kan spises direkte fra den lille form.

Frangipane med jordbær
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Udstyr

  • seks små tærteforme (eller en stor tærteform)

Sådan gør du

Tip!

Servér gerne kagerne med en skefuld god vaniljeis eller mascarpone rørt med lidt vanilje og fintrevet citronskal.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'