Forloren hare med bagte rodfrugter

Giv den klassiske forlorne hare en moderne opgradering med parmaskinke og bagte rodfrugter – det bliver retten bestemt ikke dårligere af!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200° varmluft. Pil og hak løg og hvidløg fint. Rør kød, løg, hvidløg, æg, mælk, havregryn, salt og peber sammen til en fars.
Form farsen til et aflangt brød, og læg det i midten af et stort ovnfast fad.
Vikl parmaskinke omkring farsbrødet, og skub det godt ind under kødet, så det holdes på plads.
Sæt fadet i ovnen i 15 minutter. Tag fadet ud, hæld hvidvin og bouillon i bunden af fadet, og steg videre i ovnen i 30 minutter.
Hæld hvidvinssaucen fra fadet over i en kasserolle. Tilsæt fløde, og kog saucen op. Smag til med salt og peber.
Skræl og skær rodfrugterne i både, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend med olie, og krydr med salt.
Bag dem på en anden rist i ovnen i 30 minutter, til de er gyldne.
Servér farsbrødet med bagte rodfrugter og sauce, og pynt med salvie.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 11. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann