Forårsruller med steak og peanutdressing

Servér bøf i friske rispapirruller med grønt og en fantastisk peanutdressing!

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr steaken med salt og peber. Steg den i olie på en varm (grill)pande i ca. 5 minutter på hver side. Skær kødet i tynde skiver på tværs af fibrene.
Pil og pres hvidløget. Pres saften af limefrugten. Rør hvidløg sammen med limesaft, peanutbutter, fiskesauce og sesamolie. Tilsæt gradvist vand, indtil du opnår den rette konsistens.
Pluk bladene af spidskålen, og skyl og tør dem. Skær mangoen i lange skiver, og agurken i stave. Hak peanuts groft. Opblød rispapiret, 1 ad gangen, i koldt vand. Læg et stykke rispapir på et rent viskestykke.
Placér et spidskålsblad, skiver af flanksteak, mango, agurk, mynteblade og lidt peanuts i midten, og rul så rispapiret stramt sammen omkring fyldet.
Skær rullerne i 2, og servér dem med peanutdip.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 25. februar 2019

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic