Rør gæren ud i vandet. Tilsæt begge slags mel og salt, og ælt dejen godt sammen med en røreske, indtil dejen er glat. Lad dejen hæve i ca. 3 timer i skålen med et klæde over.
Skræl græskarret, flæk det, fjern kernerne, og skær græskarkødet ud i grove terninger.
Læg græskarstykkerne i en gryde, dæk dem med vand, og bring i kog. Kog i ca. 20 minutter, til de er møre, og hæld vandet fra.
Blend herefter græskarret med olivenolie, eddike, salt, peber og honning, indtil puréen er helt glat.
Tag evt. lidt fra, og gem den overskydende puré i et sylteglas i køleskabet, hvis der er mere, end du skal bruge.
Skrub og skær kartoflerne i helt tynde skiver på et mandolinjern, og læg kartoffelskiverne i vand. Smør en stor bradepande med olie.
Vend dejen over i bradepanden, og tryk den forsigtigt ud, så den fylder hele bradepanden. Fordel græskarmos over dejen i et tyndt lag, og fordel kartoffelskiver herpå.
Drys med hakket timian og havsalt, og dryp med lidt god koldpresset rapsolie. Lad foccaciaen efterhæve i ½-1 time.
Bag foccaciaen ved 220° i ca. 15 minutter, skru ned til 180°, og bag i yderligere 20 minutter, til den er sprød og gylden.