Flutes med to slags durummel

Dejen har godt af at blive rørt og æltet grundigt – så får de færdigbagte flutes en sej og saftig krumme.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Opløs gær og salt i lunkent vand. Rør de 2 slags durummel i med en elpisker med dejkroge eller i en røremaskine.
2 Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Ælt i mindst 10 minutter.
3 Hæld dejen over i en ren skål, drys med lidt mel, og dæk skålen med et rent viskestykke. Lad dejen hæve lunt til dobbelt størrelse.
4 Form dejen til flutes, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Snit flutene på tværs med en kniv, og drys med durummel.
5 Bag flutene i en 225° varm ovn i 30-35 minutter, til de er gyldne. Afkøl på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft