Flødeboller med mørk chokolade og marcipanbund

Det er virkelig umagen værd at lave sine egne flødeboller, for du kan bruge ingredienser af høj kvalitet. Hver bid bliver den rene luksus.

Flødeboller med mørk chokolade og marcipanbund
31-60 min.

(0)

December 14, 2020 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Tørretid, skum: 1 time.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • en sprøjtepose
  • en tylle med stort, rundt hul

Sådan gør du

Tip!

Glukosesirup kan købes i Matas og velassorterede supermarkeder. Den nemmeste måde at måle mængden op på er ved at sætte gryden på vægten, nulstille og så hælde glukosen direkte ned i gryden i den mængde, man skal bruge. Siruppen er nemlig meget tyktflydende og klistret.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'