Flæskestegsburger med søde rabarber og sure agurker

Træt og flad? En saftig burger med surt og sødt genoplader straks batterierne.

Ingredienser

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 180°. Gnid stegen med salt, og steg den i ovnen i 1 time. Lad den trække i 10 minutter, før du skærer den i skiver.
Rens rabarberne, og skær dem i tern. Kog dem med vand, stjerneanis og sukker i ca. 10 minutter, til du har en ensartet kompot.
Skyl agurken, skær den i tynde skiver, og vend med citronsaft, salt, peber og finthakket dild. Lad salaten trække i 20 minutter.
Hak spidskål fint. Flæk burgerbollerne, og lun dem i ovnen eller på en brødrister. Smør bollerne med mayonnaise.
Fyld bollerne med spidskål, skiver af ribbenssteg, agurkesalat og rabarberkompot.

Tip!

Giv ribbensstegen en hurtig tur under ovngrillen til sidst, hvis du ønsker sværen sprød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth