Fladbrød med kylling og ærtecreme

Sprøde fladbrød med saftig kylling og blød ærtecreme. Har du rester af ærtecremen, kan den bruges som dip til grøntsagsstænger eller som tilbehør til nykogte kartofler.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend ærter, tahin og yoghurt kort sammen i en blender eller minihakker. Smag ærtecremen til med salt og peber.
Steg kyllingefileterne i olie på en (grill)pande i 5-6 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Skyl squashen, og halvér den. Skær halvdelene i tynde både på langs. Steg dem i lidt olie på (grill)panden, så de stadig har bid.
Skyl hjertesalaten, og lad den dryppe godt af. Rens og snit forårsløg og chili fint.
Steg fladbrødene kortvarigt på (grill)panden uden fedtstof.
Smør de lune brød med ærtecreme, og fordel skiver af kylling, squash, salatblade, forårsløg og chili ovenpå. Servér straks.

Tip!

Det kan være lidt svært at få fat i fladbrød, hvis du ikke bor tæt på en arabisk grønthandler. I stedet kan du bruge mexicanske tortillapandekager, som fås i de fleste supermarkeder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Henrik Freek