Fiskeruller med asparges og hollandaisesauce

Lækre fiskeruller af isingfilet viklet om blåmuslinger og serveret med grønne asparges og hollandaisesauce. Hollandaisesauce er en simpel sauce med få ingredienser, der smager helt fantastisk til fisk!

Ingredienser

Udstyr

kødsnor

Sådan gør du

Smelt smørret i en kasserolle. Pisk æggeblommer og citronsaft sammen i en gryde, til det er lyst og luftigt. Pisk i ca. 1 minut ved laveste varme.
Tilsæt det smeltede smør – først drypvis, derefter i spiseskefulde, mens du fortsat pisker. Sørg for, at smørret er pisket helt ind, før du tilsætter mere smør.
Smag til med citronsaft og salt, når saucen har en cremet og fyldig konsistens.
Kog 1 l vand op i en gryde, og læg aspargesene i. Blanchér dem i 30 sekunder. Tag dem op af vandet, og læg dem i koldt vand med det samme.
Kog hvidvin op i en gryde. Damp muslingerne i gryden under låg i 2-3 minutter. Tag dem op, og pil dem ud af skallerne. Kassér muslinger, der ikke har åbnet sig.
Forvarm ovnen til 90°. Læg isingfileterne på et bræt med den spidse ende ind mod dig selv. Placér 2-3 muslinger i den spidse ende af fileten, og rul fisken sammen om muslingerne.
Bind rullerne sammen med snor, og læg dem tæt sammen med samlingen nedad i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber. Steg fiskene i ovnen i 8-10 minutter.
Fordel aspargesene på tallerkener, og anret fiskerullerne ovenpå. Hæld hollandaisesauce over, giv det et godt drys friskkværnet peber, og servér med resten af muslingerne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 24. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth