Fiskefrikadeller med laks, tigerrejer og remoulade

Giv fiskefrikadellerne lidt ekstra kærlighed ved at bruge både torsk, laks og tigerrejer. Med hjemmelavet remoulade på siden er der dømt yndlingsaftensmad!

Ingredienser

Sådan gør du

Hak torskekødet i en foodprocessor/blender, det må ikke hakkes for fint. Læg det hakkede torskekød i en røreskål, og rør det sammen med salt og peber.
Tilsæt fintrevet løg, hvedemel, æg og mælk, og rør til en ensartet fars.
Hak rejer og laks i let grove stykker med en kniv på et bræt, og vend dem i torskefarsen sammen med finthakket dild.
Steg fiskefrikadellerne på begge sider i smør og olie på en pande, til de er gyldne.
Skru ned for varmen, og steg dem færdige i ca. 10 minutter.
Rør yoghurt sammen med pickles.
Servér fiskefrikadellerne med remoulade og rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft