Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade

Fiskefrikadeller bliver pludselig en luksusspise, når de serveres med ristet rugbrød og en hjemmelavet grov remoulade.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak torskefilet fint i en minihakker eller foodprocessor. Rør æg, mel, mælk, salt og peber i, og sæt farsen på køl.
Pil løg. Skræl gulerod. Skyl purløg og rødkål. Hak løg, gulerod, purløg, rødkål, kapers og cornichoner helt fint.
Rør det hele sammen med de resterende ingredienser, og smag remouladen til.
Skyl radiserne, og skær dem i helt tynde skiver. Skyl og tør salaten. Bland radiser og salat i en skål, og vend det med olie, citronsaft, salt og peber.
Form frikadeller af fiskefarsen, og steg dem i smør på en pande. Lad dem blive flot gyldne, før du vender dem.
Rist rugbrød, og servér det til fiskefrikadeller med remoulade og salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 30. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann