Fiskefrikadeller med grøn kartoffelsalat

Lækre, hjemmelavede fiskefrikadeller og en frisk kartoffelsalat med masser af urter. Så bliver det ikke mere sommerligt.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Afkøl.
Hak torskefileten fint i en kødhakker eller en foodprocessor. Rør kødet med æg, mel, mælk, salt og peber. Sæt farsen på køl.
Halvér kartoflerne. Rens radiserne, og skær dem i tynde skiver. Bland kartofler, ærter, radiser og kapers. Hak dild og purløg fint.
Rør citronsaft, olie, honning, sennep, salt og peber sammen, og vend det i salaten sammen med dild og purløg.
Riv skallen, og pres citronen. Rør cremefraiche med citronskal og finthakket dild og purløg. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Form frikadeller af fiskefarsen, og steg dem i smør på en pande. Lad dem blive flot gyldne, før du vender dem.
Servér med kartoffelsalat og cremefraichedressing.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic