Fiskefrikadeller med brune ris og asiatisk agurkesalat

De asiatiske fiskefrikadeller smager frisk og lækkert, og kan laves af den type fisk, du har ved hånden.

Bemærk: Kør ikke fisken for længe i blenderen – så mister den evnen til at binde væsken, og frikadellerne bliver tørre.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter pakkens anvisning.
Hak fisken, og blend den kortvarigt i en blender/foodprocessor sammen med salt. Tilsæt æg, ingefær, koriander og sambal oelek, og blend til en lind fars. Form farsen til flade frikadeller. Steg dem i olie på en pande i 4 minutter på hver side.
Skyl agurken, og skær den i meget tynde skiver. Skræl bladsellerien, og skær den i tynde skiver. Rens forårsløgene, og skær dem i skiver på skrå.
Rør risvineddike, chilisauce og sesamolie sammen til en dressing. Bland grøntsagerne i en skål, og vend dem sammen med dressingen.
Servér fiskefrikadellerne med kogte brune ris og agurkesalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft