Fiskefrikadeller med blomkålssalat

Fiskefrikadeller er dejlig hverdagsmad. Det er supernemt at lave farsen selv, og på den måde kan man variere fiskearten og de smagsgivere, man anvender. Servér med en skøn salat af blomkål

Fiskefrikadeller med blomkålssalat
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Selvom man ingen blender har, kan man sagtens lave skønne fiskefrikadeller. Hak fiskekødet meget fint på et skærebræt med en god, stor kokkekniv. Hak også forårsløgene fint. Rør først fiskefarsen sej med salt, rør den derefter sej med æg, og tilpas derefter konsistensen ved at røre mælk i.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'