Fish and chips med ærtedip

Sprød og mørk udenpå og lys og saftig indeni. Denne måde at servere fisk på appellerer til de fleste, og den knaldgrønne ærtedip giver retten et klædeligt spark friskhed.

Fish and chips med ærtedip
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Line Falck

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Har du god tid en dag, kan du skrælle og skære en masse bagekartofler og fryse dem ned i fryseposer. Så er de klar til at komme direkte fra fryser til ovn – de skal blot have et par minutter længere, end når de er friske. I stedet for torskefilet kan du bruge en anden type lys, fast fisk, fx kuller, lange eller lyssej.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'