Figensalat med radicchio og pinjekerner

En flot mørkerød salat bestående af friske figner, radicchio og pinjekerner, der smager skønt sammen. Servér den lækre efterårssalat som tilbehør.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist pinjekerner let på en tør pande.
Skær fignerne i kvarte.
Skyl og tør radicchiosalaten.
Pluk bladene, og vend dem med pinjekerner og figner.
Bland olie og eddike i en skål, og smag til med salt og peber.
Vend dressingen i salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth