Fennikelsalat med røget laks og rugbrødschips

Fennikel er en perfekt smagsgiver til fisk med sin anis-agtige smag. Servér en sprød fennikelsalat med røget laks og rugbrødschips til.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens fenniklen. Skyl æblerne. Skær begge dele i meget tynde skiver, brug gerne et mandolinjern.
Rør ingredienserne til dressingen sammen. Vend fennikel og æbler i dressingen.
Skær rugbrødsskiverne i kvarte, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt.
Rist rubrødsstykkerne i en 180° varm ovn i 5 minutter, til de er sprøde.
Anret laksen på tallerkener, og fordel fennikelsalaten ovenpå.
Pynt med kørvel og friskkværnet peber, og servér med rugbrødschips.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 2. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth