Fastelavnsboller med remonce og hindbærskum

Drømmer du også om at lave de lækreste fastelavnsboller af wienerdej? Her får du en opskrift, der trin for trin fører dig igennem med sikker hånd. Fyld de lækre boller med marcipan og hindbærskum.

Fastelavnsboller med remonce og hindbærskum
61-90 min.

(1)

April 30, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: I alt 4½ time.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Det er meget vigtigt, at wienerdejen konstant er kold, mens du arbejder med den, så smørret ikke smelter ud i dejen undervejs. Spring derfor ikke de mange koldhævninger over. Wienerdejen er en god basisdej, som fx også kan bruges til tebirkes, kanelsnegle, spandauere eller kringle.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'