Farserede peberfrugter med couscous

De farserede peberfrugter smager skønt af oliven, feta og oregano, der leder tankerne til middelhavets varme.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Flæk peberfrugterne på langs, fjern kernerne, og læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir.
Rør oksekødet med salt, peber, grofthakket oregano, oliven og smuldret feta. Fyld farsen i peberfrugterne, og dryp med olivenolie.
Bag peberfrugterne i ovnen i 20 minutter.
Hæld couscoussen i en skål, hæld kogende vand og olie over, og rør rundt. Lad det trække i 10 minutter.
Hak purløg og dild fint, og vend det sammen med couscoussen. Smag til med salt og peber.
Anret de varme peberfrugter med couscous, og server med citron skåret i både og evt. en skefuld yoghurt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Colombus Leth