Fajitas med kylling og grov avocadomos

Kyllingefajita er en dejlig og nem hverdagsret, som behager både små og store ganer. Skru selv op eller ned for krydderierne afhængigt af, hvor stærk du ønsker din mad.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 215°. Skær kyllingefilet i tynde strimler.
Rens peberfrugter, og skær dem i strimler. Pil rødløg, og skær dem i strimler. Bland kylling, peberfrugt og rødløg sammen i et ovnfast fad.
Rør olie og alle krydderierne sammen i en skål, og hæld krydderolien over kylling og grøntsager. Vend godt rundt i fadet, så krydderolien fordeler sig jævnt.
Sæt fadet i ovnen, og steg retten i 20-25 minutter, til kyllingekødet er gennemstegt. Vend rundt i retten et par gange undervejs.
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Flæk avocadoerne, og fjern stenen. Skrab avocadokødet ud med en ske, og mos det sammen med cremefraiche i en skål. Pres saften af limefrugten, og rør saften i avocadomosen. Smag til med salt og peber.
Anret kyllingefadet med limefrugt skåret i både. Servér med kogte ris og avocadomos.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 30. november 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth