Entrecote med spinatsalat, raita og pandekager

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af aftensmaden, er et par gode bøffer med lækkert tilbehør et oplagt valg.

Ingredienser

Sådan gør du

Rids bøfferne i fedtkanten. Steg fedtkanten på en varm pande. Læg bøfferne ned, og steg dem færdige i fedtet. Krydr med salt og peber.
Skræl gulerødderne, og skær dem i flager med en tyndskræller. Skyl spinaten.
Rør ingredienserne til dressingen sammen. Vend gulerødder og spinat heri.
Rist sesamfrø gyldne på en tør pande, og drys dem over spinatsalaten.
Rist spidskommen let på en tør pande, og rør det i yoghurten. Riv agurken fint, og pres den fri for væde. Vend agurk sammen med yoghurt, salt og peber.
Lun pandekagerne, og servér dem med skiver af bøf, spinatsalat og raita.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft