Entrecote med grillede kartofler og estragoncreme

Entrecoten sidder i forlængelse af oksens filet og har en rigtig god fedtmarmorering. Den egner sig til både pandestegning og grill, da tilberedningstiden er kort.

Entrecote med grillede kartofler og estragoncreme
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Estragoncremen smager af bearnaise, men er meget mere let og sommerlig end sin smørrige storebror.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Entrecote kaldes også ribeye. Køb dem med fedtkant – der sidder masser af smag i fedtet. Læg mærke til, at nogle slagtere skærer entrecote-bøffer af tyndsteg, så husk at nævne, at du ønsker bøffer skåret af ryggen, så du får det bedste stykke kød.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'