Energibarer med nødder, dadler og kokos

Færdigkøbte mysli- eller energibarer kan være de rene sukkerbomber. Hvis du i stedet laver dem selv, får du velsmagende, konfektagtige barer, som er spækket med nyttige fedtstoffer. Det eneste, du skal bruge, er en god blender.

Ingredienser

Udstyr

en firkantet form, ca. 20 x 20 cm

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Blend alle ingredienserne sammen i en blender til en ensartet masse. Tilsæt evt. lidt ekstra vand, hvis massen virker for tør.
Bred massen ud i en form beklædt med bagepapir. Glat overfladen, og drys med frysetørrede bær.
Sæt på køl i mindst 2 timer.
Skær den kolde energibarmasse ud i 12 smalle stænger. Opbevar dem i køleskabet i en lufttæt boks

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft