Drømmekage med mysli-topping

En drømmekage smager naturligvis som en drøm. Med en knasende myslitop gør den dig endnu mere salig.

Ingredienser

Udstyr

en bageform, ca. 30 x 40 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Beklæd bageformen med bagepapir. Pisk æg og sukker helt lyst og skummende med en elpisker i en skål. Rør hvedemel og bagepulver i æggemassen.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Varm vaniljekorn, mælk og smør op i en gryde, til smørret er smeltet, og rør smørblandingen i dejen.
Fordel dejen i formen, og bag kagen i ovnen i 25-30 minutter, til overfladen er fast nok til at bære toppingen.
Bring alle ingredienserne i kog i en gryde under omrøring.
Fordel myslitoppingen oven på kagen. Bag kagen i ovnen i yderligere 5 minutter, til overfladen er flot gylden. Lad kagen køle af inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 16. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic