Den lækreste pistaciekage

Denne lækre pistacie-sandkage vil med garanti tage dine gæster med storm. Nyd den skønne pistaciekage til kaffen derhjemme, eller tag den med på tur.

Bemærk: Bagetid: 60 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk smør og sukker lyst og luftigt, og rør æggene i et ad gangen.
Sigt mel og bagepulver, og rør det i sammen med fløde og konditorfarve.
Hak nødderne, og vend ¾ i dejen. Kom dejen i en smurt sandkageform, og bag den ved 170° i 60 minutter. Lad den afkøle lidt.
Rør flormelis med limesaft og æggehvide.
Kom glasuren over kagen, og drys med resten af nødderne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 19. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Carina Krüger