Den bedste hyldeblomstsaft

Hjemmelavet hyldeblomstsaft er et sikkert sommerhit, og med denne opskrift kan du let lave den forfriskende saft selv.

Bemærk:Trækketid: 2-3 dage. Opskriften giver ca. 4 flasker.

Ingredienser

Sådan gør du

1Klip hyldeblomstskærmene forsigtigt, så de ikke taber blomsterstøvet.
2Kog vand op med sukker til en klar sirup, og tag gryden af varmen.
3Halvér citronerne, pres dem og gem skallerne.
4Læg hyldeblomstskærmene i den varme sirup, og tilsæt citronskaller, -saft, citronsyre og Atamon.
5Lad blandingen afkøle, og sæt den på køl i 2-3 dage.
6Sigt saften gennem et rent viskestykke, og hæld den på Atamon-skyllede flasker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:19. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Bjørn Jakobsen