Daddelkugler med chokolade og kokos

Lækre daddelkugler med mørk chokolade er eminente, når den lille lækkersult melder sig. Brug dem fx som en sød overraskelse i madpakken.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen på langs, og skrab vaniljekornene ud.
Hak chokoladen.
Hæld alle ingredienser i en foodprocessor, og blend, indtil dejen samles til en ensartet masse.
Tril dejen til kugler, og rul kuglerne i kokosmel.
Opbevar daddelkuglerne i en lufttæt boks i køleskabet indtil servering.

Tip!

De tomme vaniljestænger kan du komme i et glas med sukker. Så har du hjemmelavet vaniljesukker efter en uges tid. Du kan prøve at komme lidt romessens i daddelkuglerne – så smager de næsten som romkugler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 3. december 2018

Opskrift:

Fotograf: Stine Christiansen, Skovdal Nordic