Cremet pasta carbonara med spidskålssalat

Det begynder godt, når retten involverer både pasta, fløde og bacon, og ender endnu bedre, når du serverer den italienske klassiker med en frisk salat af spidskål, æble og persille.


Nemt, nemmere, nemlig.com
Byg din egen Måltidskasse, og køb dine øvrige dagligvarer samme sted med ganske få klik!

Køb ind til hele ugen, mens du sidder i sofaen, i toget, eller når du venter på bussen. nemlig.com har samlet alt det, du har brug for, så du ikke behøver at handle flere steder.

Med den unikke Byg-selv-Måltidskasse fra nemlig.com kan du hver uge vælge frit mellem 24 nye, indbydende opskrifter og således sammensætte en personlig madplan, der passer til lige præcis din families smagsløg og antal personer. Opskrifterne er udviklet af dygtige madskribenter, og du får altid et varieret udvalg af både klassiske og nye retter.

Hvis du bestiller inden kl. 24.00, kan du få leveret dine varer dagen efter på det tidspunkt, der passer dig. Du er ikke bundet af et abonnement, og hver uge kan du vælge mellem nye Måltidskasser og livretter samt ændre antallet af personer.

Læg alle ingredienserne i indkøbskurven med et enkelt klik på  nemlig.com.


Brug koden SPISBEDRE og spar 50 kr. på din Måltidskasse fra nemlig.com. Koden gælder til og med 31.12.2018.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit spidskål i tynde strimler – brug evt. et mandolinjern – og skyl den i et dørslag. Skyl æbler, og skær dem i små tern. Skyl og hak persille.
Pres saften af limefrugten, og bland en dressing af sennep, honning og limesaft i en lille skål, og smag til med salt og peber.
Vend spidskål, æbletern og persille sammen med dressingen i en stor skål.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Skær baconskiverne i mindre stykker, og rist dem på en pande eller i ovnen, til det er sprødt. Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir.
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Rens chili, og hak den fint. Steg løg, hvidløg og chili på en pande i lidt olie, til løgene er blanke.
Tilsæt hvidvin, og lad det koge ind til halv mængde under svag varme.
Skyl og hak persille. Hæld fløde på panden med løg og chili, og lad det koge op. Tilsæt spaghetti, bacon, persille og friskrevet parmesan. Smag til med salt og peber.
Servér den varme carbonara med friskrevet parmesan og den sprøde spidskålssalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 7. oktober 2018

Opskrift:Annonce

Fotograf:Annonce