Creme med passionsfrugtsirup

Her røres fløde, ricotta og vanilje, så du får den lækreste creme, du kan servere med frisk passionsfrugtsirup. Dét er da en nem dessert, man ikke kan sige nej til!

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk fløden til skum. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Rør ricottaen sammen med kornene fra vaniljestangen, vend derefter flødeskummet i, og stil skålen i køleskabet.
Halvér passionsfrugterne, og pres saften og kernerne ud i en skål.
Hæld saften og kernerne i en gryde med sukkeret, og lad det koge op et par minutter, til sukkeret er helt opløst. Rør undervejs.
Hæld passionsfrugtsiruppen i en skoldet flaske. Fordel ricottacremen i glas, og hæld den afkølede sirup over, lige inden den skal serveres. Servér evt. resten af siruppen til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 15. juli 2019

Opskrift:

Fotograf: Aller Media