Cremant med hyldeblomst

Cremant med hyldeblomst er en dejligt forfriskende drink, der her serveres med ribs. Er de røde bær ikke i sæson, kan du sagtens undlade dem.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld hyldeblomstsaft i glassene.
Hæld cremant på, når gæsterne er ankommet.
Pynt med ribs, og servér.

Tip!

Holder du af en sød drink, behøver du ikke fortynde hyldeblomstsaften.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 18. juli 2019

Opskrift:

Fotograf: John Bendtsen, wichmann+bendtsen photography