Dryp krabbekødet fri for væde. Rør det sammen med æg og fløde.
Rens forårsløget, og hak det fint. Pil de yderste blade af citrongræsset, skær top og bund af, og skær det midterste af stilken i tynde skiver. Hak korianderbladene fint. Rør forårsløg, citrongræs, korianderblade og paprika i krabbefarsen.
Smuldr brødet, og rør det i farsen. Tilsæt ca. ⅓ af raspen, til farsen er fast. Krydr med salt. Lad farsen hvile i 20 minutter i køleskabet.
Drys det sidste rasp ud på en stor tallerken. Form farsen til små flade frikadeller, og vend dem i rasp.
Steg dem i olie på en pande i ca. 3 minutter på hver side, til de er gyldne. Skru ned for varmen, og steg dem i yderligere 4 minutter, til de er færdige.
Rør mayonnaise sammen med chiliflager og paprika.
Anret crabcakes på skyllede salatblade, og pynt med mynte og limefrugt skåret i både. Servér med chilimayonnaise som dip.