Couscoussalat med ærter og peberfrugt

En nem og fyldig couscoussalat med masser af smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog couscous som anvist på pakken, og afkøl.
Bælg ærterne. Rens peberfrugten, og skær den i små tern.
Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Skyl og hak persillen.
Bland couscous med ærter, peberfrugt, forårsløg og persille.
Riv skallen af citronen, og rør den sammen med resten af ingredienserne.
Vend dressingen i couscoussalaten, og pynt med korianderblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth