Clafoutis med hindbær

Clafoutis-dejen er porøs og smuldrende og indbyder til at blive spist med det samme og i store mængder.

Bemærk: Bagetid: I alt 35 minutter.

Ingredienser

Udstyr

en rund bageform, ca. 25 cm i diameter

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk alle ingredienserne til dejen sammen i en skål, indtil alle klumper er væk. Lad dejen trække 30 minutter i køleskabet.
Tænd ovnen på 190°. Fordel halvdelen af dejen i den smurte bageform, og bag den i ovnen i 10 minutter.
Tag kagen ud af ovnen, og fordel hindbærrene oven på kagen.
Fordel resten af dejen over hindbærrene, og bag kagen i yderligere 20-25 minutter, til den har taget farve.
Lad kagen køle af, og drys den med flormelis inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 13. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth