Citronmuffins med syrlig glasur

Fristes du somme tider af en færdigkøbt citronmåne, vil du elske disse muffins. En dejlig frisk variant af klassiske muffins, der på fineste vis kombinerer sødt og syrligt.

Ingredienser

Udstyr

muffinforme

Sådan gør du

Rør smør og sukker sammen, tilsæt æggene et ad gangen, og rør godt.
Sigt hvedemel og bagepulver ned i massen, og rør det godt sammen. Riv skallen, og pres citronen. Vend citronsaft og -skal ned i dejen.
Fordel dejen i muffinforme, og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 180° i 30-35 minutter. Lad dem afkøle.
Rør ingredienserne til glasuren sammen, til den er let tyktflydende. Smør glasur over kagerne.
Riv skallen af citronen, pynt med citronskal og drys med rørsukker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 21. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Lars Ranek