Citronkylling med rosmarin og honning

Kylling kan alle lide, og det lyse kød får en ekstra god smag, når det steges i ovnen sammen med citron, hvidløg og rosmarin.

Bemærk: Ovntid: 45 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200º.
Fordel kyllingestykkerne i et ovnfast fad. Skyl citronerne, og skær dem i halve. Pres citronsaften ud over kyllingestykkerne, og læg de pressede citroner ned mellem kyllingestykkerne i fadet.
Knus hvidløgsfeddene med bagsiden af en kokkekniv, og læg dem i fadet sammen med rosmarinkviste.
Dryp honning og olie over kyllingen, og krydr godt med salt og peber.
Steg kyllingen i ovnen i 40-45 minutter, til den er sprød og gennemstegt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Jakob Helbig