Chokolademuffins med skildpadder

Chokoladetætte muffins med skildpadde-overraskelse toppet med cremet dulce de leche. Hvis disse skønheder ikke kan tilfredsstille dine kagedrømme, er der næsten intet, der kan!

Ingredienser

Udstyr

10 store muffinforme i papir

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Smelt forsigtigt smør og chokolade i en gryde.
Brug en elpisker og pisk mel, æg, sukker og salt sammen i en skål til en luftig blanding. Vend chokoladeblandingen i.
Stil muffinformene på en bageplade, og fyld dem halvt op med dej. Stik en skildpadde ned i hver muffin, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Lad dem køle helt af, og fordel dulce de leche og hakket chokolade over umiddelbart inden servering.

Tip!

I stedet for udstansede muffinforme kan du sagtens bruge firkantede stykker af bagepapir i en fast muffinform.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 9. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann