Chokolademandelbund med rabarberskum og bær

Den sprøde mandelbund smager dejligt med den bløde rabarberskum og de frisk bær.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker, og pisk igen, til hviderne er glatte og blanke.
Blend mandlerne groft i en minihakker, og vend forsigtigt mandler og kakao i æggehviderne. Fordel massen i en springform foret med bagepapir.
Bag mandelbunden i en 175° varm ovn i 25-30 minutter. Afkøl den helt.
Rens rabarberne, og skær dem i 2 cm store stykker. Fordel dem i et ovnfast fad foret med bagepapir.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Gem bælgen.
Drys sukker, kartoffelmel og vaniljekorn over rabarberne. Læg den tomme vaniljebælg ved. Bag rabarberne i ovnen ved 175° i 30 minutter. Lad dem køle helt af.
Fjern vaniljebælgen, og rør rabarberne sammen til en ensartet masse.
Pisk fløden til skum, og vend rabarbermassen i sammen med hakket chokolade.
Fordel rabarberskummet over mandelbunden lige før servering, og pynt med hindbær og hakket chokolade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 23. april 2019

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth