Chokoladekage med rom og chili

Svampet og lækker kage med god chokoladesmag og et varmende strejf af rom og chili. Bag den i en randform, så du får en fin rund kage med hul i midten.

Ingredienser

Udstyr

1 randform

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Smelt chokolade og smør sammen over vandbad.
Del æggeblommerne fra hviderne. Rør blommerne i chokolademassen en efter en.
Tilsæt dernæst mel, sukker, vaniljesukker, kanel og chili under konstant omrøring.
Pisk hviderne stive, og vend dem i dejen sammen med rom og appelsinmarmelade.
Smør kageformen godt, gerne en randform, og drys med lidt mel.
Hæld dejen i formen, og bag kagen i ca. 45 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 25. oktober 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth