Chokoladekage med kaffe

Denne chokoladekage med kaffe er lækker og intens og ikke mindst utrolig svær at modstå!

Ingredienser

Udstyr

en springform, 20 cm i diameter

Sådan gør du

1 Kom rørsukker og kaffe i en gryde, og kog det til sirup.
2 Kom smør og hakket chokolade ned i siruppen, tag gryden af blusset, og lad det hele smelte stille og roligt sammen. Afkøl, til blandingen er håndvarm.
3 Tilsæt æggene, ét ad gangen, og rør dejen jævn og glat.
4 Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir. Bag kagen i en 170° varm ovn i ca. 50 minutter. Kagen skal være klæg i midten.
5 Afkøl kagen helt – stil den gerne på køl til dagen efter.
6 Drys med sigtet kakaopulver inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth