Chokoladekage med kaffe

Denne chokoladekage med kaffe er lækker og intens og ikke mindst utrolig svær at modstå!

Ingredienser

Udstyr

en springform, 20 cm i diameter

Sådan gør du

Kom rørsukker og kaffe i en gryde, og kog det til sirup.
Kom smør og hakket chokolade ned i siruppen, tag gryden af blusset, og lad det hele smelte stille og roligt sammen. Afkøl, til blandingen er håndvarm.
Tilsæt æggene, ét ad gangen, og rør dejen jævn og glat.
Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir. Bag kagen i en 170° varm ovn i ca. 50 minutter. Kagen skal være klæg i midten.
Afkøl kagen helt – stil den gerne på køl til dagen efter.
Drys med sigtet kakaopulver inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth