Chokoladecookies med kokos og pistacienødder

Disse cookies er bagt helt uden smør, så de kan nydes med (næsten) god samvittighed.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175º. Beklæd 2-3 bageplader med bagepapir.
Hæld æggehviderne i en skål, og pisk dem med et piskeris i ca. ½ minut, til de skummer.
Skrab kornene ud af vaniljestangen, og mas dem sammen med lidt af flormelissen. Kom flormelis, vanilje, kakao og salt op i skålen med æggehvider, og rør det sammen.
Hak chokoladen groft. Kom chokolade, pistacienødder og kokosmel i skålen, og rør dejen sammen.
Sæt med en teske små klatter af dejen på bagepladerne med lidt afstand imellem. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, og lad dem køle helt af på en bagerist, før de serveres.
Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse eller beholder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft