Chokoladebrud med chili og havsalt

Det er nemt og hurtigt at lave chokoladebrud. Denne lækre udgave er med chili og havsalt, der giver et skønt modspil til den søde chokolade. Bryd chokoladen i mindre stykker inden servering, eller servér den hele chokoladeplade, så gæsterne selv kan vurdere, hvor stort et stykke de vil være bekendt at brække af.

Chokoladebrud med chili og havsalt
0-30 min.

(1)

November 20, 2018 af Linn GrubbströmFoto: Linn Grubbström
Bemærk:Afkøling: Mindst 4 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 sprøjtepose med lille, rund tylle

Sådan gør du

Tip!

Rester til overs fra chokoladebruddet? Hvis du rører et stykke ud i en kop varm mælk, får du en luksuriøs drik.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'