Chokoladebark med tørrede rosenblade og flagesalt

Det her er den nemmeste snack i verden. Rosenblade giver en sød og blid aroma, men du kan sagtens pynte med andre ingredienser, hvis du foretrækker det.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak chokoladen fint. Smelt ⅔ af chokoladen over vandbad, til temperaturen er 48-50°. Tag det fra varmen, og rør den resterende ⅓ af chokoladen i, til det hele er smeltet.
Smør chokoladen tyndt ud på et stykke bagepapir. Drys med kakaonibs, rosenblade og salt, og lad det størkne helt.
Bræk chokoladebarken i passende stykker, når den serveres.

Tip!

Køb tørrede rosenblade i specialforretninger eller velassorterede supermarkeder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 14. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth